YOGA & ART uvádí: PĚT TIBEŤANŮ A HARMONIZACE ENERGIE V TĚLE

24.11.2013 10:00

 

V neděli 24. 11 dopoledne se budeme mít možnost setkat se v krásném břevnovském studiu YOGA & ART při dvouhodinnovém semináři věnovaném nácviku pěti tibetských ritů a dalších cvičení (tělesných, dechových i meditačních).

 

Pět Tibeťanů je aktivizující jogistická sestava cviků původem z Tibetu, které slouží k harmonizaci energetických center těla. Cvičení obnovuje nejen pružnost páteře, ale i pružnost myšlení a někteří lidé věří, že je jedním z tajemství věčného mládí… Sestava zvyšuje pevnost kostí, zlepšuje celkové držení těla, mírní případné bolesti zad a posiluje břišní svaly. Tato sestava cviků také příznivě ovlivňuje žlázy s vnitřní sekrecí a tím i hladinu hormonů. Jestliže právě tyto látky nejsou v těle v normě, člověk je náchylnější k onemocněním, je náladový a chybí mu energie. Po zacvičení Pěti Tibeťanů je pociťován bezprostřední návrat vitality, myšlení se stává velmi jasným. Při dlouhodobějším cvičení se znatelně zlepšuje psychická pohoda a spoustu životních situací tak člověk zvládá daleko snadněji.

Během dvouhodinového semináře pronikneme do tajů věky prověřené sestavy cviků praktikované mnichy v Himalájích a naučíme jednotlivé „rity“ tak, aby je pak účastníci mohli bez problémů cvičit sami doma. Seznámíme se i několika dalšími dechovými a meditačními cvičeními z tibetské jógy, které napomáhají harmonizovat proudění energie v těle. Vhodné pro všechny bez ohledu na věk, předchozí zkušenost s jógou není nutná.

 

Registrace přes web studia nutná. Cena semináře je 350 Kč. Rezervace je platná po zaplacení zálohy 200 Kč nebo celého semináře účet studia nejpozději týden před konáním akce. Více na: https://www.yoga-art.cz/pet-tibetanu-a-harmonizace-energie-v-tele-jogovy-seminar/