PĚT TIBEŤANŮ A HARMONIZACE ENERGIE V TĚLE v Yoga&Art

08.02.2015 10:00

Pět Tibeťanů je aktivizující jogistická sestava cviků původem z Tibetu, které slouží k harmonizaci energetických center těla. Cvičení obnovuje nejen pružnost páteře, ale i pružnost myšlení a někteří lidé věří, že je jedním z tajemství věčného mládí… Sestava zvyšuje pevnost kostí, zlepšuje celkové držení těla, mírní případné bolesti zad a posiluje břišní svaly. Tato sestava cviků také příznivě ovlivňuje žlázy s vnitřní sekrecí a tím i hladinu hormonů. Jestliže právě tyto látky nejsou v těle v normě, člověk je náchylnější k onemocněním, je náladový a chybí mu energie. Po zacvičení Pěti Tibeťanů je pociťován bezprostřední návrat vitality, myšlení se stává velmi jasným. Při dlouhodobějším cvičení se znatelně zlepšuje psychická pohoda a spoustu životních situací tak člověk zvládá daleko snadněji.

Během dvouhodinového semináře pronikneme do tajů věky prověřené sestavy cviků praktikované mnichy v Himalájích a naučíme jednotlivé „rity“ tak, aby je pak účastníci mohli bez problémů cvičit sami doma. Seznámíme se i několika dalšími dechovými a meditačními cvičeními z tibetské jógy, které napomáhají harmonizovat proudění energie v těle. Vhodné pro všechny bez ohledu na věk, předchozí zkušenost s jógou není nutná.

Registrace přes web studia Yoga&Art nutná. Cena semináře je 400 Kč. Rezervace je platná po zaplacení zálohy 200 Kč nebo celého semináře na účet studia nejpozději týden před konáním akce. Více informací: https://www.yoga-art.cz/pet-tibetanu-a-harmonizace-energie-v-tele-jogovy-seminar/