Novoroční jóga a putování po Izraeli

26.12.2018 00:00

Výprava do pulzujícího srdce naší civilizace, do křižovatky kultur, do míst, která nesou prastaré příběhy, energie a vzpomínky. Nacházení rovnováhy ve vlnách protikladů „Svaté země“, balancování její intenzity pomocí jógové praxe, která slouží jako příruční nástroj harmonizace těla i duše nejen na cestách po cizích zemích ale i při putování životem.

Jóga nás bude doprovázet každý den. Navštívíme místa jako Tel Aviv, Jaffa, Mitzpe Ramon, Jeruzalém, Betlém... Vykoupat se budeme moci hned ve dvou mořích - čeká nás několik dní u Středozemního moře a výprava k legendárnímu Mrtvému moři. Prozkoumáme románskou Ceasarii, budeme trekovat Negevskou pouští a do roku 2019 tak vkročíme zcela netradičně.

Ochutnáme speciality výtečné izraelské kuchyně od falafelu a hummusu až po šakšuku a sabich, výrobu některých z nich si budeme moci sami vyzkoušet. Vybírat si budeme každý den ze škály sladkého a šťavnatého ovoce, od granátových jablek, přes avokádo po výtečné datle.

Výlet je navržený pro malou skupinu účastníků (cca 8). Vítáni jsou jógoví začátečníci i pokročilejší jogíni prostor bude pro individuální přístup. Také přesnou trasu našeho putování můžeme doladit společně - nejedná se o formální organizovaný zájezd, ale o společnou výpravu lidí s podobným naladěním, zájmem o poznání krajin - vnějších i vnitřních.

Kdy: 26. 12. 2018 - 2. 1. 2019

Více info a přihlašování: sarkayoga@gmail.com