Letní minikurzík Jin jógy

29.07.2014 19:00
 

Na období 29.7.-19.8.2014 je v letenské Akashe (Kamenická 2, vchod z ulice Kostelní, 170 00, Praha) připravován čtyřtýdenní kurzík "Objevování severní strany hory", který bude probíhat v komorní skupině pěti účastníků čtyři po sobě jdoucí úterky vždy od 19:00 do 20:30. V každé lekci se zaměříme na jiný z aspektů jin jógy (fyziologické, energetické, mentální, emoční...)

Jin jóga spojuje jogínskou a taoistickou tradici a je považována za praxi klidné síly. V průběhu čtyř devadesátiminutových lekcí budeme mít možnost jít do hloubky a prostřednictvím jednoduchých, nikoliv však vždy snadných pozic ponořit se do vlastního nitra a uvolnit případné bloky zamezující volnému proudění energie v našem těle. V praxi se seznámíme se základními koncepty taoistické jógy, která je nejen výborným doplňkem dynamičtějších stylů jógy, účinnou protiváhou hektického světa, který nás v dnešní době obklopuje a zároveň skvěle vyrovnává teplejší – jangové – počasí.

Více informací a registrace do kurzu zde: www.akasha.cz/#!ltn-jin-joga/c19fe

 

Předtím si můžete vyzkoušet jin jógu například  20.7. na dopoledním workshopu, kde se seznámíme s principy jin jógy a budeme mít dosti času ponořit se trochu i do teorie a filozofie a funkčního přístupu k anatomii. 

Více informací a registrace na workshop zde: https://www.akasha.cz/#!jin-joga-workshop/czjg