Jógové babí léto v Dibbavaně

31.08.2017 18:30

JÓGOVÉ BABÍ LÉTO

v centru Dibbavana u Marianských Lázní

čtvrtek 31. 8. – neděle 3. 9. 2017

Pohodový pobyt s meditací a jógou pro všechny, kteří si chtějí užít prodlouženého víkendu v krásné přírodě a  zároveň se ponořit do praxe meditace a jógy. Okolí nabízí nezapomenutelné procházky, relaxovat budeme moci  na zápraží, na zahradě:-) Budeme se moci jít vykoupat do nedalekého lomu, nebo vyrazit na kolonádu do Mariánských lázní, či na prohlídku kláštera v Kladrubech...

Lektoři: Šárka Soudková (jóga), Petr Bärtl (meditace) a speciální host Hanka Nestávalová (jóga)

Program začíná ve čtvrtek 31. 8. 2017 jógou proti stresu (19h), poté večeří  s následnou meditací od 21h. Celkem nás čeká šest lekcí jógy (jin jóga, prožitková hatha jóga, jóga proti stresu, jemná vinyasa jóga a aroma jóga se Šárkou, a speciální páteční yin&yang flow s Hankou. Dále šest meditačních sezení (meditace vipassana a mettá s Petrem či samostatná praxe). Pobyt zakončíme společným obědem v neděli.

Možno se připojit i v pátek večer:)

Cena 3200,- Kč zahrnuje ubytování na posteli v jedno až čtyřlůžkových pokojích 3x denně domácí  stravu založenou na ajurvédských principech, lekce jógy a meditace, společnost pohodových lidí a krásnou přírodu;) Prostředí je vhodné i pro děti, nejógující doprovod má slevu.

Přihlášky a další informace: sarkayoga@gmail.com