JÓGA NA BALI

27.03.2014 08:00

Jóga na Bali s Veronikou a se Šárkou

Jóga na Bali se skvěle vydařila a pro úspěch se chystáme podobnou akci opět zopakovat...vypadá to na leden 2015, kdy naší destinací bude pro změnu Srí Lanka:-) Bližší informace budou v před létem umístěny zde na stránkách:)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.3. – 8.4. 2014

Jóga a relaxace v nádherném resortu na indonéském ostrově Bali přímo na břehu moře s krásnými plážemi a korálovými útesy, možnost výletů do okolí.

Bydlet budeme v krásném resortu Relax Bali (www.relaxbali.cz/).

Cena 15 800 Kč zahrnuje: transport z letiště do resortu, ubytování v luxusním resortu na pobřeží ve dvoulůžkových bungalovech, některé aktivity v resortu (př. jízda na mořském kajku...) snídani, 2 lekce jógy denně. 

 

Jóga

Jógu budeme učit já s Veronikou, já se zaměřuji zejména na jin jógu a jemnou hatha jógu, případně i Prana vinyasa yogu a Verča učí vinyasa flow, hatjha flow a asthangu. Nakombinujeme vždy dvě hodiny denně podle zájmu účastníků. V případě zájmu je možné pro zpestření zařadit také akro jógu. Pro bližší informace o našem přístupu k józe navštivte: www.thinkyoga.cz, nebo zabrouzdejte sem.

 

Další výdaje

Krom uváděné ceny bude potřeba zaplatit letenku (nabízíme pomoc s hledáním letenek, budete-li mít zájem; možnost prodloužení pobytu //cestování atd., to je na vás:), dále vízum do Indonésie (které se zařizuje po příletu do země a stojí 25 USD), útratu za jídlo (která, ale však nebude veliká - plánujeme tu snídani v resortu zahrnutá v ceně bude pojímána brunch - po ranní józe:-) A pak už pouze kdo bude mít zájem např. o potápění, je možno si vypůjčit vybavení atd..., masáže (možnost v resortu), zahrnuty v ceně nejsou případné výlety do okolí a výdaje na dárečky domů atp. - to je individuální, ale myslím, že nebude problém vejít se do 42.000 CZK se vším všudy.  V průběhu ledna vybíráme zálohu 5000,-Kč, zbytek budeme vybírat do konce února. Maximální počet účastníků je 14.

 

Podrobnější informace a přihlášky: 

Veronika Plátová, 773 006 455, yoga.cb@seznam.cz

Šárka Soudková, 608 528 886, sarkayoga@gmail.com