Jin jóga a meditace v Dibbavaně

02.10.2015 18:00

Jin jóga a meditace

v centru Dibbavana u Marianských Lázní 

 2. 10. - 4. 10. 2015

Podzimní pobyt s meditací a jógou pro všechny,kteří si chtějí užít prvního říjnového víkendu v krásné přírodě a  zároveň se ponořit do praxe meditace a jógy. Okolí nabízí možnosti krásných procházek, relaxovat budeme moci  na zápraží nebo v kuchyni u kamen:) Setkání tohoto druhu jsou vždy inspirativní.... 


 

 

 

lektoři: Šárka Soudková (jóga) a Petr Bärtl (meditace)

 

 

Program začíná v pátek 2. 10. 2015 večerní lekcí jógy od 18h, lehkou večeří, aklimatizací a meditací od 21h. Příjezd individuální, auty můžeme domluvit spolujízdy, lze i vlakem. Celkem nás čeká pět lekcí jógy (jin jóga, jemná hatha jóga, ale i mírně dynamičtější lekce, seznamáme například také s Pěti Tibeťany, zájemci si budou moci vyzkoušet i aero jógu:) a čtyři meditační sezení (vipassana - meditace vhledu, mettá - meditace laskavosti a dobrotivosti). Pobyt zakončíme v neděli 4.10. 2015 odpoledne.

Cena 2300,- Kč zahrnuje ubytování v jedno až čtyřlůřkovách pokojích (deku nebo spacák s sebou), domácí vegetariánskou stravu založenou na ajurvédských principech 3x denně, vedené lekce jógy a meditace.

 

Přihlášky a další informace: sarkayoga@gmail.com

 

Navštivte:

www.yogaharmony.cz

www.dibbavana.cz