Jin&Jang workshop v Yoga&Art - Přesunuto na září!

22.06.2014 09:30

POZOR! Akce se z důvodu malého počtu nahlášených účastníků přesouvá na září, termín bude upřesněn. Děkuji za pochopení.

 

Jin a jang jsou dvě navzájem se doplňující kvality, přítomné v různých poměrech jak v nás, tak i ve všem kolem nás. Tento taoistický koncept lze pozorovat univerzálně, tedy i v našem přístupu ke světu, k našim denním aktivitám, k józe… Prostřednictvím jangového přístupu k józe aktivizujeme svou mysl i tělo, povzbuzujeme krevní oběh, posilujeme svaly, dáváme svému tělu formu. V jinovém přístupu naopak svému tělu dovolíme „roztát“ v déle držených pozicích, které působí zejména na pojivové tkáně našeho těla, ladíme se na naši intuici v nalézání finální podoby ásány, necháváme gravitaci a čas, aby nám pomohli prohloubit pozici, a máme dostatek prostoru stát se pozorovateli všeho, co se v nás odehrává na fyzické, mentální i emoční úrovni.
Workshop jin & jang jógy nám pomůže vybalancovat síly jin a jang v nás. Společně projdeme cestu, při které budeme postupovat od energizujících dechových cvičení a dynamičtějších jangových ásán, prohřívajících organismus a aktivujících naši vitální sílu ke klidným, meditativním a intuitivním jinovým ásánám, jež budou završeny jemnou harmonizující pránajamou a závěrečnou vedenou hlubokou relaxací.

Registrace přes web studia nutná. Cena workshopu je 400 Kč. Rezervace je platná po zaplacení zálohy 200 Kč nebo celého semináře na účet studia Yoga&Art.

POZOR! Akce se z důvodu malého počtu nahlášených účastníků přesouvá na září, termín bude upřesněn. Děkuji za pochopení.