Bretaňské jógové dobrodružství

26.08.2016 11:00

Devět dní v okouzlující keltské Bretani se sesterským duem Šárkou (jóga) a Eliškou (bretaňská expertka:) otevřený všem příznivcům poznávání krajin vnitřních i vnějších.

 

Chystáme výpravu pro 10 lidí, která zahrne harmonický koktejl relaxačních i poznávacích aktivit v jedné z nejkrásnějších částí Francie ve Vannes, na jihu Bretaně. Těšit se můžete kromě každodenní jógy na jeden den strávený v Paříži a pak již vítr ve vlasech při dechberoucích výhledech na bretaňské pobřeží, procházky po magických kamenných městečcích a vesničkách, prozkoumávání pozůstatků starých keltských civilizací, výtečné bretaňské palačinky, domácí cider a další místní speciality, koupání v Atlantiku, pro zájemce lekce francouzštiny na míru....zkrátka výlet, na který budete ještě dlouho vzpomínat:)

Pokochat se fotografiemi Vannes můžete například zde: https://www.google.cz/search?q=vannes+bretagne&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiv4NGart7LAhXCCpoKHbI3A1wQsAQIOA&biw=1366&bih=657

Termín: 26.8.- 4.9.2016

Ubytování: první noc v Paříži (dům se zahradou a bazénem), poté  bungalovy (free flower) v Camping de Conleau, Vannes

Cena: 6 500,- Kč (ubytování, jóga, lekce francouzštiny, organizace); cena pro early birds (při zaplacení zálohy do 31.5.2016) je 6000,- Kč.

Program: Setkáme se buď na letišti v Praze (doporučený let s Easy Jet č. EZY 3806 dne 26. 8. 2016 ve 12:55 z Prahy), anebo či navečer v Paříži, kde nás čeká prohlídka vybraných skvostů tohoto města, neodmyslitelná káva a croissant na terásce či vlastní aktivity dle Vašeho zájmu. Bydlet budeme první noc v Paříži v domu se zahradou a bazénem 15min od centra na trase RERA. Tam nás čeká i první společná jóga v sobotu 27. 8. ráno. Odpoledne se pak přesuneme do Bretaně (vlakem TGV - cena cca 35EUR), kde budeme bydlet ve dvou bungalovech, každý pro 5 lidí. Každý den nás čeká minimálně lekce jógy a pak se společně či samostatně budeme moci vydat na výlet. Možností výletů ve Vannes a okolí je mnoho. Některé nápady přinášíme na konci tohoto dokumentu. Náš společný pobyt zakončíme v neděli 4.9., kdy budete buď moci pokračovat v cestování po Bretani, anebo se vydat s většinou skupinky zpět do Paříže (doporučený let zpět do Prahy opět s Easy Jet č. EZY 3805 v 19:00 z Paříže). Pokud byste potřebovali pomoci se zařízením letenky či jízdenky na TGV (Paris - Vannes), neváhejte nám dát vědět. Každý si též zařizuje své cestovní pojištění. Náš výlet není formálně organizovaným zájezdem, spíše výpravou podobně naladěných lidí, založenou na vzájemném sdílení a inspiraci. Těšíme se!

Přihlašování a bližší informace na emailu  sarkayoga@gmail.com .