Květy pouště: březnová výprava do Izraele s jógou

15.03.2018 12:00

Výprava do pulzujícího srdce naší civilizace, do křižovatky kultur, do míst, která nesou prastaré příběhy, energie a vzpomínky. Nacházení rovnováhy ve vlnách protikladů „Svaté země“, balancování její intenzity pomocí jógové praxe, která slouží jako příruční nástroj harmonizace těla i duše nejen na cestách po cizích zemích ale i při putování životem.

Jóga nás bude doprovázet každý den - na pláži, na terase hotelu, či při východu slunce na poušti během výletu na legendární Masadu.

Navštívíme místa jako Tel Aviv, Jaffa, Be´er Sheva, Mitzpe Ramon, Eilat, Arad, Jeruzalém, Betlém... Vykoupat se budeme moci hned ve třech mořích - čeká nás Mrtvé moře, Středozemní moře a Rudé moře, prozkoumáme Negevskou poušť, Aravu, park Timna, oázu Ein Gedi, pevnost Masada…a další.

Ochutnáme speciality výtečné izraelské kuchyně od falafelu a hummusu až po šakšuku a sabich, degustovat budeme moci místní vína a kávu s kardamomem či beduínský čaj... Vybírat si budeme každý den ze škály sladkého a šťavnatého ovoce, od granátových jablek, přes avokádo po výtečné datle.

Výlet je navržený pro malou skupinu účastníků (cca 7 -10). Vítáni jsou jógoví začátečníci i pokročilejší jogíni - prostor bude pro individuální přístup. Také přesnou trasu našeho putování můžeme doladit společně - nejedná se o organizovaný zájezd, ale o společnou výpravu lidí s podobným naladěním, zájmem o poznání krajin…vnějších i vnitřních.

Pro více informací napište na sarkayoga@gmail.com