Ekvádor: magická expedice s jógou a shiatsu

18.01.2017 00:00

EKVÁDOR: magická expedice s jógou a shiatsu

Po úspěšné španělské akci, ve které jsme propojili cestování, jógu a shiatsu, chceme v podobném duchu podniknout cestu do Ekvádoru. Tři dny strávíme v horách (Cotacachi, Laguna die Cuicocha), tři dny v deštném pralese (Mindo) a tři dny u moře (Esmeralda). Mezitím bude prostor pro přesuny a prohlídky měst (Quito a další). Celá expedice je plánována na 14 dní, a kromě spousty exotických cestovatelských zážitků zahrne i sebepoznávací a seberozvojové aktivity: 15 skupinových lekcí jógy, 3 ošetření shiatsu a 1 individuální lekci jógy zahrnující sestavu ásan šitou přímo na míru každému účastníkovi.

Cenu odhadujeme zhruba na 31 tis. Kč (bude upřesněno) -  v ceně bude ubytování na celou dobu, polopenze během 9 dnů, jóga, shiatsu, a přeprava po vnitrozemí. Navíc bude potřeba si koupit ještě letenku do Quita (z Prahy odhadem 20-26 tis. Kč). Výpravu bychom rádi realizovali na začátku roku 2017. S organizačními záležitostmi nám vypomůže Fernando, rodák z Quita, který je garantem toho, že v daném čase uvidíme opravdu to nejkrásnější z Ekvádoru. Samozřejmě je možné si pobyt prodloužit a ještě pocestovat po Ekvádoru či dalších zemích jižní Ameriky.

Abychom expedici uspořádali, hledáme minimálně osm dobrodruhů, kteří se s námi na magickou výpravu vydají. Jdete s námi do toho? 

František (www.frantisek-bartos.com) a Šárka (www.yogaharmony.cz)