Alchymie slunce a měsíce - jóga víkend na Lipně

28.08.2015 17:00

Srdečně vás zvu na víkend s jógou v jižních Čechách v bezprostřední blízkosti Lipna. Budeme se věnovat praxi jin jógy, hatha jógy i jemné vinyasa jógy, zdravit slunce i měsíc, poznávat sebe sama při praxi aktivující naši energii i praxi dovolující nám ponořit se více do nitra a jen tak být. Budeme relaxovat v malebném okolí Lipna, a užívat si krás šumavské přírody při kratších procházkách či delších výletech (pěšky či na kolech). Vhodné pro ty, kteří s jógou začínají i jako prohloubení praxe pro pokročilejší jogíny.

Jóga 
V průběhu víkendu na nás čekají čtyři jógová setkání, ve kterých vyzkoušíme jak dynamičtější vinyasa jógu, tak jin jógu, navazující mj. na tradici taoismu, umožňující působit hlouběji na pojivové tkáně a navodit mentální i emoční očistu. Také se se ponoříme do jemnější prožitkové hatha jógy zahrnující dechová cvičení a relaxační techniky. V sobotu, kdy nastane úplněk, nás čeká speciální workshop, při kterém se mimo jiné naučíme pozdravy měsíci a ponoříme se do jinové praxe a zakusíme úplňkovou meditaci. Jógamatky si prosím vezměte s sebou, v případě potřeby mohu zapůjčit.

Ubytování
Ubytováni budeme v dvoulůžkových pokojích v Penzionu Calla. Můžeme se těšit na probuzení se s fascinujícím výhledem na Lipno a úžasný personál, pro který nic není nemožné. Budeme moci relaxovat v romantických zákoutích v okolí penzionu s posezením, věnovat se józe či dalším aktivitám na travnatém prostoru hned u vody anebo se kochat výhledem na západ slunce přímo z balkonu pokoje, případně čerpat síly z přírody při procházkách do okolí. Každý pokoj má přímý úžasný výhled na vodní plochu lipenské přehrady, kuchyňský kout s elektrickým vařičem, ledničkou a sociálním zařízením. Pension se nachází v Dolní Vltavici přímo u břehu Lipna, 7 km od Černé v Pošumaví. Wi-fi a parkování zdarma.
Více zde: https://www.pensioncalla.cz/

Stravování
V pensionu Calla budeme mít zajištěnou bohatou kontinentální snídani. Na oběd a večeři budeme moci zajít do některé z nedalekých restaurací, nebo se stravovat z vlastních zdrojů (kuchyňský kout a lednička jsou na pokoji). 250 m od pensionu se nachází hotel Relax, který poskytuje možnost výtečného stravování, nabízí i výhodná denní menu. Nejbližší obchod s potravinami je v Černé v Pošumaví nebo Horní Plané. V pensionu CALLA je možnost zakoupení nápojů, drobného občerstvení, součástí je společenská místnost s barem.

Doprava
Individuální, možno domluvit spolujízdy. 

Možnosti dalších aktivit
Výlety, procházky, koupání a relaxace u vody, cyklistika, výlety na plachetnici

Termín 
28. 8. 2015 - 30. 8. 2015

Cena 
2200,- při platbě zálohy (1500,-) do 15.7, po polovině července 2500,- Kč. Po dohodě snížená cena pro „nejógující“ doprovod.

Cena zahrnuje: ubytování 2 noci se snídaní, 7 hodin jógy (tři lekce po 90min a jeden tematický úplňkový workshop 210min) 


Dotazy Vám ráda zodpovím na sarkayoga@gmail.com nebo na tel. +420 608 52 8886
Těším se na společně prožitý víkend! 

Šárka